Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/787
Назва: Безпека виробничих процесів в агроінженерії й харчовій промисловості
Автори: Жигулін, Олександр Андрійович
Дата публікації: 2020
Видавництво: Ніжин
Короткий огляд (реферат): Для вивчення навчальних дисциплін «Охорона праці», «Охорона праці в галузі», «Безпека виробничих процесів в агроінженерії», «Охорона праці та цивільний захист у тваринництві», «Управління безпекою та якістю продукції тваринництва», «Управління якістю та безпечністю сільськогосподарської продукції» студентами технічних й економічних спеціальностей навчальних закладів України.
Опис: Жигулін О. А. Безпека виробничих процесів в агроінженерії й харчовій промисловості: Навчальний посібник. Ніжин, 2020. 262 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/787
Розташовується у зібраннях:

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Безпека вир.пр.навч.docx.pdf2,95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.