Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/787
Назва: | Безпека виробничих процесів в агроінженерії й харчовій промисловості |
Автори: | Жигулін, Олександр Андрійович |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Ніжин |
Короткий огляд (реферат): | Для вивчення навчальних дисциплін «Охорона праці», «Охорона праці в галузі», «Безпека виробничих процесів в агроінженерії», «Охорона праці та цивільний захист у тваринництві», «Управління безпекою та якістю продукції тваринництва», «Управління якістю та безпечністю сільськогосподарської продукції» студентами технічних й економічних спеціальностей навчальних закладів України. |
Опис: | Жигулін О. А. Безпека виробничих процесів в агроінженерії й харчовій промисловості: Навчальний посібник. Ніжин, 2020. 262 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/787 |
Розташовується у зібраннях: |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Безпека вир.пр.навч.docx.pdf | 2,95 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.