Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/826Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Ікальчик, М.І. | - |
| dc.contributor.author | Боровик, В.В. | - |
| dc.date.accessioned | 2024-10-03T07:42:48Z | - |
| dc.date.available | 2024-10-03T07:42:48Z | - |
| dc.date.issued | 2016-03-24 | - |
| dc.identifier.uri | http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/826 | - |
| dc.publisher | ВП НУБіП України "Ніжинський агротехнічний інститут" | uk_UA |
| dc.subject | Переробка, зберігання, м’ясо, забій, якість. | uk_UA |
| dc.title | Аналіз технологій переробки м'яса | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Секція 1. Сучасні тенденції використання технологій та техніки для виробництва продукції АПК | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Conference_24032016_p001-72-77.pdf | 142,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.