Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/826
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІкальчик, М. І.-
dc.contributor.authorБоровик, В.В.-
dc.date.accessioned2024-10-03T07:42:48Z-
dc.date.available2024-10-03T07:42:48Z-
dc.date.issued2016-03-24-
dc.identifier.urihttp://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/826-
dc.publisherВП НУБіП України "Ніжинський агротехнічний інститут"uk_UA
dc.subjectПереробка, зберігання, м’ясо, забій, якість.uk_UA
dc.titleАналіз технологій переробки м'ясаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 1. Сучасні тенденції використання технологій та техніки для виробництва продукції АПК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Conference_24032016_p001-72-77.pdf142,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.