Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/826
Назва: Аналіз технологій переробки м'яса
Автори: Ікальчик, М. І.
Боровик, В.В.
Ключові слова: Переробка, зберігання, м’ясо, забій, якість.
Дата публікації: 24-бер-2016
Видавництво: ВП НУБіП України "Ніжинський агротехнічний інститут"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/826
Розташовується у зібраннях:Секція 1. Сучасні тенденції використання технологій та техніки для виробництва продукції АПК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Conference_24032016_p001-72-77.pdf142,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.