Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/826
Назва: | Аналіз технологій переробки м'яса |
Автори: | Ікальчик, М. І. Боровик, В.В. |
Ключові слова: | Переробка, зберігання, м’ясо, забій, якість. |
Дата публікації: | 24-бер-2016 |
Видавництво: | ВП НУБіП України "Ніжинський агротехнічний інститут" |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/826 |
Розташовується у зібраннях: | Секція 1. Сучасні тенденції використання технологій та техніки для виробництва продукції АПК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conference_24032016_p001-72-77.pdf | 142,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.