Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/832
Назва: | Вплив конструктивно-технологічних параметрів молоткових дробарок і фізико-механічних властивостей кормових матеріалів на процес подрібнення |
Автори: | Петренко, І.В. Козаченко, Н.В. |
Ключові слова: | дробарка, кормовий матеріал, подрібнення, фізико-механічні властивості, ефективність. |
Дата публікації: | 24-бер-2016 |
Видавництво: | ВП НУБіП України "Ніжинський агротехнічний інститут" |
Короткий огляд (реферат): | У статті досліджуються конструктивно-технологічні параметри та властивості кормових матеріалів при подрібненні сировини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/832 |
Розташовується у зібраннях: | Секція 1. Сучасні тенденції використання технологій та техніки для виробництва продукції АПК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conference_24032016_p001-148-152.pdf | 110,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.