Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/832
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетренко, І.В.-
dc.contributor.authorКозаченко, Н.В.-
dc.date.accessioned2024-10-03T10:35:14Z-
dc.date.available2024-10-03T10:35:14Z-
dc.date.issued2016-03-24-
dc.identifier.urihttp://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/832-
dc.description.abstractУ статті досліджуються конструктивно-технологічні параметри та властивості кормових матеріалів при подрібненні сировини.uk_UA
dc.publisherВП НУБіП України "Ніжинський агротехнічний інститут"uk_UA
dc.subjectдробарка, кормовий матеріал, подрібнення, фізико-механічні властивості, ефективність.uk_UA
dc.titleВплив конструктивно-технологічних параметрів молоткових дробарок і фізико-механічних властивостей кормових матеріалів на процес подрібненняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 1. Сучасні тенденції використання технологій та техніки для виробництва продукції АПК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Conference_24032016_p001-148-152.pdf110,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.