Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/832
Назва: Вплив конструктивно-технологічних параметрів молоткових дробарок і фізико-механічних властивостей кормових матеріалів на процес подрібнення
Автори: Петренко, І.В.
Козаченко, Н.В.
Ключові слова: дробарка, кормовий матеріал, подрібнення, фізико-механічні властивості, ефективність.
Дата публікації: 24-бер-2016
Видавництво: ВП НУБіП України "Ніжинський агротехнічний інститут"
Короткий огляд (реферат): У статті досліджуються конструктивно-технологічні параметри та властивості кормових матеріалів при подрібненні сировини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/832
Розташовується у зібраннях:Секція 1. Сучасні тенденції використання технологій та техніки для виробництва продукції АПК

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Conference_24032016_p001-148-152.pdf110,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.