Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/872
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБрюхачова І.-
dc.contributor.authorБодько, М., І.-
dc.date.accessioned2024-10-07T10:01:23Z-
dc.date.available2024-10-07T10:01:23Z-
dc.date.issued2023-05-30-
dc.identifier.urihttp://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/872-
dc.publisherВП НУБіП України "Ніжинський агротехнічний інститут"uk_UA
dc.titleРоль молодих студентів за спеціальністю «Технологія виробницта і переробки продукції тваринництва» післявоєнної Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 1. Молодь як ключовий чинник сталого розвитку економіки України

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Conference_26052023_p001-6-8.pdf220,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.