Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/949
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБрюхачова, Інна-
dc.contributor.authorКузьменко, Михайло-
dc.contributor.authorБуравська, Надія-
dc.date.accessioned2024-10-11T11:25:34Z-
dc.date.available2024-10-11T11:25:34Z-
dc.date.issued2023-11-29-
dc.identifier.urihttp://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/949-
dc.descriptionБрюхачова І., Кузьменко М., Буравська Н. Споживання мяса в сучасному світі // Міжгалузеві наукові дослідження: можливості та варіанти впровадження, збірник наукових праць. - Ніжин: НДУ Гоголя, 2023. – С. 61-63.uk_UA
dc.publisherНДУ Гоголя.uk_UA
dc.titleСпоживання м'яса в сучасному світіuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Напрям 2. Digital-агро: тренди та проблеми. Біотехнологія в сучасному світі: користь і ризики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Conference_07122023_p001-61-63.pdf353,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.