Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/961| Назва: | Особливості виробництва козиного молока в Україні |
| Автори: | Брюхачова, Інна |
| Дата публікації: | 2022 |
| Видавництво: | НДУ Гоголя |
| Опис: | Брюхачова І. Особливості виробництва козиного молока в Україні // Міжгалузеві наукові дослідження: можливості та варіанти впровадження : збірник наукових праць. – Ніжин : НДУ Гоголя, 2022. - С. 52-54 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/961 |
| Розташовується у зібраннях: | Напрям 2. Digital-агро: тренди та проблеми. Біотехнологія в сучасному світі: користь і ризики |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Conference_08122022_p001-53-55.pdf | 199,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.