Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/961
Назва: Особливості виробництва козиного молока в Україні
Автори: Брюхачова, Інна
Дата публікації: 2022
Видавництво: НДУ Гоголя
Опис: Брюхачова І. Особливості виробництва козиного молока в Україні // Міжгалузеві наукові дослідження: можливості та варіанти впровадження : збірник наукових праць. – Ніжин : НДУ Гоголя, 2022. - С. 52-54
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/961
Розташовується у зібраннях:Напрям 2. Digital-агро: тренди та проблеми. Біотехнологія в сучасному світі: користь і ризики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Conference_08122022_p001-53-55.pdf199,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.