Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/961
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБрюхачова, Інна-
dc.date.accessioned2024-10-11T12:23:57Z-
dc.date.available2024-10-11T12:23:57Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/961-
dc.descriptionБрюхачова І. Особливості виробництва козиного молока в Україні // Міжгалузеві наукові дослідження: можливості та варіанти впровадження : збірник наукових праць. – Ніжин : НДУ Гоголя, 2022. - С. 52-54uk_UA
dc.publisherНДУ Гоголяuk_UA
dc.titleОсобливості виробництва козиного молока в Україніuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Напрям 2. Digital-агро: тренди та проблеми. Біотехнологія в сучасному світі: користь і ризики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Conference_08122022_p001-53-55.pdf199,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.