Короткий опис (реферат):
Оптимальним використанням кормів є згодовування їх такими,
коли в них поживні речовини легкодоступні й засвоюються максимально. Тому
потрібно якісно проводити технологічні операції: надання сировині нових
властивостей, готування оптимальних співвідношень компонентів, роздача
кормів в час найбільш сприятливий для засвоєння їх організмом, роздача
кормів в кількості потрібній для раціонального нагромадження продукції й
функціонування організму тварин. The optimal use of feed is to feed it when nutrients are readily
available and absorbed to the maximum. Therefore, it is necessary to carry out highquality
technological operations: giving raw materials new properties, preparing
optimal ratios of components, distributing feed at the most favorable time for their
assimilation by the body, distributing feed in the amount necessary for the rational
accumulation of products and the functioning of the animal body.
Суть розробки, основні результати:
Шейко Н.В., Дідиченко О.А. Дослідження процесу приготування кормів у тепловій камері // Шляхи вирішення проблем механізації, енергоефективності та логістики в аграрному секторі в період воєнного часу: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції № 20 (17 листопада 2023) / наук. ред. В.С. Лукач − Ніжин, 2023 − С. 189-193.