Короткий опис (реферат):
Застосовуються на виробництві декілька способів підготовки
зерна до згодовування тваринам з використанням теплової обробки зерна для
його подальшого плющення: флакування, зволоження попереднє з витримкою,
відновлення, обробка променями інфрачервоними, піджарювання в
герметичних ємкостях, запарювання при атмосферному чи підвищеному тиску. Several methods of preparing grain for feeding to animals are used
in production using heat treatment of grain for its subsequent flattening: flaking, premoistening
with exposure, restoration, treatment with infrared rays, roasting in sealed
containers, steaming at atmospheric or high pressure.
Суть розробки, основні результати:
Шейко Н.В., Кроковний Т.В. Оптимізація конструктивно-технологічних параметрів зернової плющилки // Шляхи вирішення проблем механізації, енергоефективності та логістики в аграрному секторі в період воєнного часу: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції № 20 (17 листопада 2023) / наук. ред. В.С. Лукач − Ніжин, 2023 − С. 199-203.