ErUCU

Оптимізація конструктивно-технологічних параметрів зернової плющилки

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Шейко, Н.В.
dc.contributor.author Кроковний, Т.В.
dc.date.accessioned 2024-10-21T08:56:13Z
dc.date.available 2024-10-21T08:56:13Z
dc.date.issued 2023-11-17
dc.identifier.uri http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1064
dc.description Шейко Н.В., Кроковний Т.В. Оптимізація конструктивно-технологічних параметрів зернової плющилки // Шляхи вирішення проблем механізації, енергоефективності та логістики в аграрному секторі в період воєнного часу: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції № 20 (17 листопада 2023) / наук. ред. В.С. Лукач − Ніжин, 2023 − С. 199-203. uk_UA
dc.description.abstract Застосовуються на виробництві декілька способів підготовки зерна до згодовування тваринам з використанням теплової обробки зерна для його подальшого плющення: флакування, зволоження попереднє з витримкою, відновлення, обробка променями інфрачервоними, піджарювання в герметичних ємкостях, запарювання при атмосферному чи підвищеному тиску. Several methods of preparing grain for feeding to animals are used in production using heat treatment of grain for its subsequent flattening: flaking, premoistening with exposure, restoration, treatment with infrared rays, roasting in sealed containers, steaming at atmospheric or high pressure. uk_UA
dc.publisher ПП Лисенко М.М. uk_UA
dc.subject зерно, подрібнення, плющення, технологія, зволоження, тиск, вологість, запарювання. uk_UA
dc.subject grain, grinding, flattening, technology, humidification, pressure, humidity, steaming. uk_UA
dc.title Оптимізація конструктивно-технологічних параметрів зернової плющилки uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу