Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Шейко, Н.В. | |
dc.contributor.author | Кроковний, Т.В. | |
dc.date.accessioned | 2024-10-21T08:56:13Z | |
dc.date.available | 2024-10-21T08:56:13Z | |
dc.date.issued | 2023-11-17 | |
dc.identifier.uri | http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1064 | |
dc.description | Шейко Н.В., Кроковний Т.В. Оптимізація конструктивно-технологічних параметрів зернової плющилки // Шляхи вирішення проблем механізації, енергоефективності та логістики в аграрному секторі в період воєнного часу: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції № 20 (17 листопада 2023) / наук. ред. В.С. Лукач − Ніжин, 2023 − С. 199-203. | uk_UA |
dc.description.abstract | Застосовуються на виробництві декілька способів підготовки зерна до згодовування тваринам з використанням теплової обробки зерна для його подальшого плющення: флакування, зволоження попереднє з витримкою, відновлення, обробка променями інфрачервоними, піджарювання в герметичних ємкостях, запарювання при атмосферному чи підвищеному тиску. Several methods of preparing grain for feeding to animals are used in production using heat treatment of grain for its subsequent flattening: flaking, premoistening with exposure, restoration, treatment with infrared rays, roasting in sealed containers, steaming at atmospheric or high pressure. | uk_UA |
dc.publisher | ПП Лисенко М.М. | uk_UA |
dc.subject | зерно, подрібнення, плющення, технологія, зволоження, тиск, вологість, запарювання. | uk_UA |
dc.subject | grain, grinding, flattening, technology, humidification, pressure, humidity, steaming. | uk_UA |
dc.title | Оптимізація конструктивно-технологічних параметрів зернової плющилки | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |