ErUCU

Дослідження процесу мікронізації зернових кормів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Шейко, Н.В.
dc.contributor.author Лісогор, В.О.
dc.date.accessioned 2024-10-21T10:30:11Z
dc.date.available 2024-10-21T10:30:11Z
dc.date.issued 2023-11-17
dc.identifier.uri http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1065
dc.description Шейко Н.В., Лісогор В.О. Дослідження процесу мікронізації зернових кормів // Шляхи вирішення проблем механізації, енергоефективності та логістики в аграрному секторі в період воєнного часу: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції № 20 (17 листопада 2023) / наук. ред. В.С. Лукач − Ніжин, 2023 − С. 204-208. uk_UA
dc.description.abstract Тепловий обробіток зерна потрібно проводити на спеціальному обладнанні. Особливості технологій теплового обробітку відрізняються тільки за способом передавання тепла до кормового матеріалу. Всі використовувані технології теплового обробітку базуються на одному принципу – проведення нагріву зерна певний час. Іноді можуть використовувати додаткове зволоження зерна, як правило, парою. Heat treatment of grain should be carried out on special equipment. The features of heat treatment technologies differ only in the way heat is transferred to the feed material. All used heat treatment technologies are based on one principle – heating the grain for a certain time. Sometimes additional moistening of the grain can be used, usually with steam. uk_UA
dc.publisher ПП Лисенко М.М. uk_UA
dc.subject heat treatment, moistening, roasting of grain, rollers, conditioner, productivity. uk_UA
dc.title Дослідження процесу мікронізації зернових кормів uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу