ErUCU
Напрям 4. Інноваційні технології виробництва та переробки с.-г. продукції
Увійти
Домівка
→
Матеріали конференцій, семінарів тощо
→
Інноваційно-технологічні шляхи розвитку агропромислового комплексу України
→
Напрям 4. Інноваційні технології виробництва та переробки с.-г. продукції
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Напрям 4. Інноваційні технології виробництва та переробки с.-г. продукції
Перегляд за
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Пошук у цьому зібранні:
ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут», автори статей
Останні внесення
Оцінка м’ясних якостей худоби за «Індексом м’язової тканини»
Ткачук, Віталій
(
2020
)
Вплив біологічного препарату на основі природного консорціуму грунтових мікроорганізмів екстракону на поліферментну активність АТФ-синтази тилакоїдів з листя гороха
Семеніхін, Андрій
;
Патика, Микола
(
2020
)
Ефективне тваринництво: інновації в кормовиробництві
Міщенко, Іван
(
2020
)
Пошук
Пошук
По цьому зібранню
Детальніший пошук
Перегляд
Усі матеріали
Фонди та зібрання
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Зібрання
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Мій обліковий запис
Увійти
Зареєструватися
Розкриття
Автор
Міщенко, Іван (1)
Патика, Микола (1)
Семеніхін, Андрій (1)
Ткачук, Віталій (1)
Дата публікації
2020 (3)
Has File(s)
Yes (3)
RSS-канали
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom