ErUCU

Експериментальне дослідження технологічних параметрів та режимів роботи присторю для вирщування цибулі на перо

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кушнарьов, С.А.
dc.contributor.author Яковенко, В.В.
dc.date.accessioned 2024-11-15T15:52:11Z
dc.date.available 2024-11-15T15:52:11Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1280
dc.description Кушнарьов С.А., Яковенко В.В. Експериментальне дослідження технологічних параметрів та режимів роботи присторю для вирщування цибулі на перо // Сучасні проблеми та технології аграрного сектору України : збірник наукових праць / за наук. ред. Лукача В.С. [та ін.]. – Ніжин, 2019. – №12, – С. 152-161 uk_UA
dc.title Експериментальне дослідження технологічних параметрів та режимів роботи присторю для вирщування цибулі на перо uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу