ErUCU

Дослідження процесу подрібнення зеленої маси з використанням пастоприготувача

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Шейко, Н.В.
dc.contributor.author Сердюк, Д.Я.
dc.date.accessioned 2024-11-20T17:59:24Z
dc.date.available 2024-11-20T17:59:24Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1298
dc.description Шейко Н.В., Сердюк Д.Я. Дослідження процесу подрібнення зеленої маси з використанням пастоприготувача // Сучасні проблеми та технології аграрного сектору України : збірник наукових праць / за наук. ред. Лукача В.С. [та ін.]. – Ніжин, 2019. – №12, – С. 397-401 uk_UA
dc.description.abstract Кормові сумішки повинні повністю задовольняти потреби тварин в поживних і біологічно активних речовинах, забезпечуючи високу продуктивність, зберігаючи здоров'я, одержуючи продукцію високої якості з низькими затратами. Баланс раціонів досягається за рахунок доповнення зернових сумішок коренеплодами, комбісилосом, сінажем та сінним борошном взимку, а влітку зеленою масою. Feed mixes must fully meet the needs of animals in nutrients and biologically active substances, ensuring high productivity, maintaining health, and receiving high-quality products with low costs. The balance of diets is achieved by adding root vegetables, commixilos, hay and hay flour in winter and green mass in summer. uk_UA
dc.subject подрібнення, корми, зелена маса, сінаж, силос, продуктивність, конструкція, робочі органи; uk_UA
dc.subject shredding, feed, green mass, hay, silo, performance, construction, working organs uk_UA
dc.title Дослідження процесу подрібнення зеленої маси з використанням пастоприготувача uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу