ErUCU
Напрям 4. Інноваційні технології виробництва та переробки с.-г. продукції
Увійти
Домівка
→
Матеріали конференцій, семінарів тощо
→
Сучасний стан та перспективи розвитку економіки, логістики та агротехнологій в Україні
→
Напрям 4. Інноваційні технології виробництва та переробки с.-г. продукції
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Напрям 4. Інноваційні технології виробництва та переробки с.-г. продукції
Перегляд за
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Пошук у цьому зібранні:
Останні внесення
Проблеми впровадження нових техніки та технології на переробних підприємствах
Шевяков, Юрій
(
2019
)
Оцінка м’ясних якостей худоби за «індексом м’язової тканини»
Ткачук, Віталій
(
2019
)
Оцінка характеру отелень корів – яч селекційна ознака з метою підвищення рівня відтворення в стаді м’ясної худоби
Ткачук, Віталій
(
2019
)
Сучасний стан вирішення проблеми безпечності кормів та кормових добавок України
Міщенко, Іван
(
2019
)
Особливості доїння корів за системи добровільного доїння
Брюхачова, Інна
(
2019
)
Пошук
Пошук
По цьому зібранню
Детальніший пошук
Перегляд
Усі матеріали
Фонди та зібрання
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Зібрання
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Мій обліковий запис
Увійти
Зареєструватися
Розкриття
Автор
Ткачук, Віталій (2)
Брюхачова, Інна (1)
Міщенко, Іван (1)
Шевяков, Юрій (1)
Дата публікації
2019 (5)
Has File(s)
Yes (5)
RSS-канали
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom