ErUCU

Оцінка худоби створюваної нової української ангуської м'ясної породи

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ткачук, В.М.
dc.date.accessioned 2025-01-02T16:26:40Z
dc.date.available 2025-01-02T16:26:40Z
dc.date.issued 2018-11
dc.identifier.uri http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1470
dc.description Ткачук В.М. Оцінка худоби створюваної нової української ангуської м'ясної породи // Сучасний стан та перспективи розвитку аграрного сектору України : збірник наукових праць / за наук. ред. Лукача В.С. [та ін.]. – Ніжин, 2018. – № 10. – С. 268-274 uk_UA
dc.description.abstract У статті наведено результати досліджень живої маси і відтворювальних якостей корів створюваної української ангуської м’ясної породи в порівнянні з аналогами абердин-ангуської породи британської селекції. Встановлено, що ці тварини перевершують за усіма основними показниками м’ясної продуктивності, що дозволяє їм стати найбільш розповсюдженими із сучасних м’ясних порід України. uk_UA
dc.subject порода, генотип, жива масса, відтворна здатність uk_UA
dc.title Оцінка худоби створюваної нової української ангуської м'ясної породи uk_UA
dc.title.alternative Evaluation of cattle created by new ukrainian angus beef breeds uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу