Короткий опис (реферат):
Забезпечення тваринництва кормами в зимовий період є дуже
актуальною проблемою. Але так як корм виробляють лише у
вегетаційний період, то очевидна важливість консервованих (силос,
сінаж), або сухих (сіно) кормів. З перерахованих видів кормів у сінажу
найбільш висока енергетична та протеїнова цінність, а за хімічними
показниками він ближче за всіх до зеленої трави.
В статті розглянуто особливоті заготівлі силосу і сінажу.
Приведені рекомендації до якісної заготівлі кормів.
Суть розробки, основні результати:
Ікальчик М.І., Селюк Є.М. Особливоті заготівлі силосу і сінажу // Технології АПК XXI століття: проблеми і перспективи розвитку: збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції (Ніжин, 13-14 квітня 2017 року) / за наук. ред. В.С. Лукача [та ін.]. – Ніжин, 2017. – С. 150-156