ErUCU

Особливоті заготівлі силосу і сінажу

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ікальчик, М.І.
dc.contributor.author Селюк, Є.М.
dc.date.accessioned 2025-01-16T11:22:31Z
dc.date.available 2025-01-16T11:22:31Z
dc.date.issued 2017-04
dc.identifier.uri http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1551
dc.description Ікальчик М.І., Селюк Є.М. Особливоті заготівлі силосу і сінажу // Технології АПК XXI століття: проблеми і перспективи розвитку: збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції (Ніжин, 13-14 квітня 2017 року) / за наук. ред. В.С. Лукача [та ін.]. – Ніжин, 2017. – С. 150-156 uk_UA
dc.description.abstract Забезпечення тваринництва кормами в зимовий період є дуже актуальною проблемою. Але так як корм виробляють лише у вегетаційний період, то очевидна важливість консервованих (силос, сінаж), або сухих (сіно) кормів. З перерахованих видів кормів у сінажу найбільш висока енергетична та протеїнова цінність, а за хімічними показниками він ближче за всіх до зеленої трави. В статті розглянуто особливоті заготівлі силосу і сінажу. Приведені рекомендації до якісної заготівлі кормів. uk_UA
dc.subject силос, сінаж, технологія, траншея, башта, рулон, якість uk_UA
dc.title Особливоті заготівлі силосу і сінажу uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу