Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ікальчик, М.І. | |
dc.contributor.author | Селюк, Є.М. | |
dc.date.accessioned | 2025-01-16T11:22:31Z | |
dc.date.available | 2025-01-16T11:22:31Z | |
dc.date.issued | 2017-04 | |
dc.identifier.uri | http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1551 | |
dc.description | Ікальчик М.І., Селюк Є.М. Особливоті заготівлі силосу і сінажу // Технології АПК XXI століття: проблеми і перспективи розвитку: збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції (Ніжин, 13-14 квітня 2017 року) / за наук. ред. В.С. Лукача [та ін.]. – Ніжин, 2017. – С. 150-156 | uk_UA |
dc.description.abstract | Забезпечення тваринництва кормами в зимовий період є дуже актуальною проблемою. Але так як корм виробляють лише у вегетаційний період, то очевидна важливість консервованих (силос, сінаж), або сухих (сіно) кормів. З перерахованих видів кормів у сінажу найбільш висока енергетична та протеїнова цінність, а за хімічними показниками він ближче за всіх до зеленої трави. В статті розглянуто особливоті заготівлі силосу і сінажу. Приведені рекомендації до якісної заготівлі кормів. | uk_UA |
dc.subject | силос, сінаж, технологія, траншея, башта, рулон, якість | uk_UA |
dc.title | Особливоті заготівлі силосу і сінажу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |