ErUCU
Новітній сортимент пряно-смакових коренеплідних рослин як складова інноваційного розвитку вітчизняного овочівництва
Увійти
Домівка
→
Матеріали конференцій, семінарів тощо
→
Пріоритети інноваційного розвитку АПВ України: досвід, можливості, технології
→
Cекція 1. Інноваційні технології в агропромисловому виробництві, шляхи впровадження
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Новітній сортимент пряно-смакових коренеплідних рослин як складова інноваційного розвитку вітчизняного овочівництва
Харицький, М.В.
;
Позняк, О.В.
URI:
http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/168
Дата:
2012-03
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Назва:
m.haryckiy novitn ...
Розмір:
487.3 Кб
Формат:
Документ PDF
Опис файлу:
Новітній сортимент ...
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях
Cекція 1. Інноваційні технології в агропромисловому виробництві, шляхи впровадження
Пошук
Пошук
По цьому зібранню
Детальніший пошук
Перегляд
Усі матеріали
Фонди та зібрання
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Зібрання
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Мій обліковий запис
Увійти
Зареєструватися