Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Хочай, Володимир Олександрович | |
dc.date.accessioned | 2025-04-25T11:41:02Z | |
dc.date.available | 2025-04-25T11:41:02Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.uri | http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1738 | |
dc.description | Хочай В.О. Організація і методика обліку, контролю витрат на виробництві та аналіз собівартості продукції : магістерська кваліфікаційна робота : 071 «Облік і оподаткування» / Хочай В.О. – Ніжин, 2024. – 87 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Мета магістерської кваліфікаційної роботи: дослідження обліку собівартості продукції, її теоретичних та практичних аспектів та особливостей застосування методів обліку собівартості продукції в сучасних умовах господарювання. Об’єкт дослідження – процес організаційного та методичного забезпечення обліку, аналізу та контролю витрат на виробництво та собівартості продукції. Предмет дослідження – сукупність теоретико-методичних та науково- практичних аспектів обліку, аналізу та аудиту контролю витрат на виробництво та собівартості продукції на ТОВ «МРІЯ». Методи дослідження. При написанні магістерської кваліфікаційної роботи використані такі загальнонаукові методи, як: порівняння (використано у пункті 1.1 для визначення сутності поняття «собівартості продукції» та співставлення методичних підходів до його визначення), системний аналіз (використано у пункті 1.3 та розділі 2 при аналізі показників діяльності підприємства), факторний аналіз (використано у пункті 2.3 при аналізі факторів впливу). Результати магістерської кваліфікаційної роботи рекомендується використовувати під час проведення наукових досліджень та в практичній діяльності фахівців-обліковців. | uk_UA |
dc.subject | організація, методика, собівартість, калькулювання, облік, аналіз, контроль | uk_UA |
dc.title | Організація і методика обліку, контролю витрат на виробництві та аналіз собівартості продукції | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |