ErUCU

Започаткування процесів переробки кормів у тваринництві України

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Шейко, Н.В.
dc.contributor.author Боровик, В.В.
dc.date.accessioned 2025-07-18T08:58:22Z
dc.date.available 2025-07-18T08:58:22Z
dc.date.issued 2016-10
dc.identifier.uri http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1828
dc.description Шейко Н.В., Боровик В.В. Започаткування процесів переробки кормів у тваринництві України // Сучасні тенденції розвитку техніки та технологій в агропромисловому виробництві : зб. матер. Всеукр. наук.-практ. конф. (27 жовтня 2016 року, м. Ніжин) / За наук. ред. В.С. Лукача [та ін.]. – Ніжин, 2016. – С. 189-193. uk_UA
dc.description.abstract Викладено послідовний опис подій по започаткуванню механізованої підготовки кормів до поїдання тваринами. The consecutive description of events on working out of the mechanised preparation of forages to eating by animals is stated. uk_UA
dc.subject Тварини, стеблові корми, зернові корми, споживання кормів, механізована підготовка кормів. uk_UA
dc.subject Animals, rough forages, grain forages, eating of the forages, the mechanised preparation of forages. uk_UA
dc.title Започаткування процесів переробки кормів у тваринництві України uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу