Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Шейко, Н.В. | |
dc.contributor.author | Боровик, В.В. | |
dc.date.accessioned | 2025-07-18T08:58:22Z | |
dc.date.available | 2025-07-18T08:58:22Z | |
dc.date.issued | 2016-10 | |
dc.identifier.uri | http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1828 | |
dc.description | Шейко Н.В., Боровик В.В. Започаткування процесів переробки кормів у тваринництві України // Сучасні тенденції розвитку техніки та технологій в агропромисловому виробництві : зб. матер. Всеукр. наук.-практ. конф. (27 жовтня 2016 року, м. Ніжин) / За наук. ред. В.С. Лукача [та ін.]. – Ніжин, 2016. – С. 189-193. | uk_UA |
dc.description.abstract | Викладено послідовний опис подій по започаткуванню механізованої підготовки кормів до поїдання тваринами. The consecutive description of events on working out of the mechanised preparation of forages to eating by animals is stated. | uk_UA |
dc.subject | Тварини, стеблові корми, зернові корми, споживання кормів, механізована підготовка кормів. | uk_UA |
dc.subject | Animals, rough forages, grain forages, eating of the forages, the mechanised preparation of forages. | uk_UA |
dc.title | Започаткування процесів переробки кормів у тваринництві України | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |