ErUCU

Особливості обліку витрат по реалізації готової продукції хлібопекарських виробів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Степа, М.В.
dc.date.accessioned 2018-11-28T13:33:14Z
dc.date.available 2018-11-28T13:33:14Z
dc.date.issued 2014-02
dc.identifier.other УДК 657.471
dc.identifier.uri http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/512
dc.description.abstract У статті висвітлені особливості сутності поняття «витрати». Підприємство будь-якої форми власності під час своєї діяльності здійснює певні витрати (матеріальних, нематеріальних, грошових і трудових ресурсів), пов’язані з простим і розширеним відтворенням основних та оборотних засобів, виробництвом і реалізацією продукції, наданням послуг, виконанням робіт, соціальним розвитком колективу тощо. uk_UA
dc.title Особливості обліку витрат по реалізації готової продукції хлібопекарських виробів uk_UA
dc.title.alternative Featyres accounting costs of finished baking wares uk_UA
dc.title.alternative Особенности учета расходов по реализации готовой продукции хлебопекарских изделий uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу