ErUCU

Теоретичні підходи до визначення сутності сегменту на ніши задля формування цільового ринку м’ясопереробних підприємств

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Філіппов, М.В.
dc.date.accessioned 2018-11-29T09:31:39Z
dc.date.available 2018-11-29T09:31:39Z
dc.date.issued 2014-02
dc.identifier.other УДК 637.5:339.138
dc.identifier.uri http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/578
dc.title Теоретичні підходи до визначення сутності сегменту на ніши задля формування цільового ринку м’ясопереробних підприємств uk_UA
dc.title.alternative Theoretical approaches to the definition of the essence of the segment on niches for the purpose of forming the target market of meat processing enterprises uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу