ErUCU
Споживання м'яса в сучасному світі
Увійти
Домівка
→
Матеріали конференцій, семінарів тощо
→
Міжгалузеві наукові дослідження: можливості та варіанти впровадження
→
Напрям 2. Digital-агро: тренди та проблеми. Біотехнологія в сучасному світі: користь і ризики
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Споживання м'яса в сучасному світі
Брюхачова, Інна
;
Кузьменко, Михайло
;
Буравська, Надія
URI:
http://ela.nati.org.ua:8080/xmlui/handle/123456789/949
Дата:
2023-11-29
Суть розробки, основні результати:
Брюхачова І., Кузьменко М., Буравська Н. Споживання мяса в сучасному світі // Міжгалузеві наукові дослідження: можливості та варіанти впровадження, збірник наукових праць. - Ніжин: НДУ Гоголя, 2023. – С. 61-63.
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Назва:
Conference_071220 ...
Розмір:
353.2 Кб
Формат:
Документ PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях
Напрям 2. Digital-агро: тренди та проблеми. Біотехнологія в сучасному світі: користь і ризики
Пошук
Пошук
По цьому зібранню
Детальніший пошук
Перегляд
Усі матеріали
Фонди та зібрання
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Зібрання
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Мій обліковий запис
Увійти
Зареєструватися